Mei 2017

Fronton Zomerdiners 2017

Door Francine Lameris

A

fgelopen september heb ik voor de 3e keer de Fronton zomerdiners georganiseerd. Om met klanten, relaties en samenwerkingspartners het glas te heffen op de (eerdere) samenwerkingen en in gesprek te zijn over wat ons in onze organisaties bezighoudt, inspireert en beweegt. De diversiteit in de samenstelling – je kent elkaar meestal niet – maakt het voor de gasten vooral interessant.

Verbinding maakt sterk; een treffende uitspraak van een van de gasten en een mooi motto voor dit initiatief.

De diners zijn altijd een succes door de uitwisseling van de persoonlijke en inspirerende verhalen van alle gasten. Want hoewel de setting en het eten tot nu toe altijd maximaal hebben meegewerkt, vormen de gasten en hun verhalen de kern van het initiatief. De diversiteit in samenstelling wordt nog versterkt doordat iedereen wordt uitgedaagd een gast mee te nemen uit het eigen netwerk. Zo is er diversiteit in achtergrond, organisatie, geslacht, leeftijd en natuurlijk in opvatting en stijl hoe we onze organisaties en ambities invulling geven. Een interessante mix van jong en oud, ervaren en minder ervaren, grote en kleine organisaties, leidinggevenden en medewerkers, ondernemers en investeerders, vormt zo het uitgangspunt voor het delen van verhalen en ambities.

© 2024 Fronton Online
Realisatie zichtbaarzijn.nl